Хайде да … перем :) Един въпрос, повече отговори за праха за пране Екомама

 Категория: Домашна еко-лаборатория, За дома, Новини

През септември аз и моите прелестни колежки  решихме да ви предложим да си направите нещо у дома.
От доста време идеята се беше зародила, и след това ни отне няколко месеца да я реализираме.
Сигурни сме, че знаете за нашата рецепта за прах за пране, придружена от пакет „НАПРАВИ СИ САМ“ с 4 екологични и безвредни съставки.

Моите колежки, освен прелестни, са умници и си разбират от работата. Това, което отличава нашият прах за пране спрямо други подобни алтернативи, е научната обосновка на работата ни. В състояние сме да го направим и го заявяваме по женски нескромно.
Факт е, че нашият продукт работи. 🙂
Междувременно искаме да отговорим тук в блога на въпросите, които предполагаме, че имате относно рецептата, предвид, че други клиенти вече ни ги зададоха в официалните комуникационни канали.

Въпрос:
Защо не предложите готов прах, а ни предлагате рецепта с отделни компоненти, които трябва да смесим ние?

Отговор 1:
На първо място, защото това е нашата „закачка“ към вас.
Готови продукти има навсякъде другаде 🙂 Пробвайте, направете го, уверете се, че работи, и бъдете доволни.
Помнете, че е необходимо да приготвяте необходимата доза непосредствено преди пране.
Предложен по този начин, прахът за пране отговаря на концепцията на Екомама, да предлагаме решения, които можете да направите сами, които освен това работят. Важно уточнение, нали? 🙂

Отговор 2:
Настоящата рецепта представлява базова рецепта.
Ние обичаме да рационализираме. В скоро време ще ви предложим решения за по-специфични случаи, например само за бяло пране или само за цветни или черни тъкани, като съставките остават същите, а се променят само пропорциите. Така с едни и същи съставки имате решение за всеки конкретен случай и нужда, без да тичате до магазина.

Отговор 3:
Да разполагате със съставки, а не с готов продукт е винаги по-евтино. И много, много по-екологично. Спестявате от производствен процес, опаковки, маркетинг, надценката на търговците и т.н.
Сравнете себестойността на нашия Комплект с подобен клас готови продукти и ще установите, че си струва да композирате перилния си препарат сами, разликата е в пъти по-евтин продукт за едно пране.

Отговор 4:
Приемете просто, че най-хубавите идеи са безплатни.
Рецептата е за свободно ползване. Няма смисъл да я крием и да си придаваме мистериозна важност. Колкото пъти сме подарили нещо с добро и позитивизъм, толкова пъти доброто ни се е връщало като мощен бумеранг.
Пробвайте, заразно е 🙂

Отговор 5:
За желаещите да се възползват да произведат рецептата в търговски вид и просто да печелят от това, без да вложат усилия и да разбират от технология на битови препарати или козметика, меко подсказваме, че сме им оставили технологична изненадка 🙂

Отговор 6:
Не изключваме възможността в бъдеще да ви предложим и готов прах.

До съвсем скоро! Хубава неделя!

Препоръчани статии
0

Напишете какво търсите и натиснете Ентер