Как да поръчам?

Можете да поръчате, като поставите желаните продукти във виртуалната пазарска количка и следвате стъпките за приключване на поръчката. За да направите поръчка през виртуалната пазарска количка на онлайн магазина, е необходимо да сте регистриран потребител.
Можете да поръчате и като използвате модула ни за контакти, както и телефонен номер 0885 249 058. За поръчките, направени по този начин, не е необходимо да бъдете регистриран потребител.

Защо би трябвало да се регистрирам?

Нашата идея защо трябва да сте регистрирани, за да сте клиенти е:
– ще можете да получавате информация за намаленията преди всички останали.
– ще имате свой профил, в който да виждате в синтезиран вид поръчките си, движението по тях, вашите оценки за продукти и др.
– ще можете да станете наш редовен клиент и да ползвате отстъпки при пазаруване.
– ще можете да поръчвате бързо и лесно с няколко клика.
– ще имате възможност да получавате интересна информация, ако като регистриран клиент сте абонирани и за нашия информационен бюлетин.

Мога ли да поръчам без да се регистрирам?

Разбира се, можете да го направите на формата за контакти, като посочите име, фамилия, телефонен номер, точен адрес или адрес на куриерски офис, и продуктите, които желаете. Ние ще имаме грижата да се свържем с вас за доуточняване на всички детайли. Можете да поръчате директно на тел. 0885 249 058.

Как ще разбера, дали поръчката ми е направена?

Ако сте регистриран потребител, след финализиране на покупката на екрана ще визуализирате уникален номер, който е номерът на вашата поръчка. На посочения от вас имейл адрес също ще получите потвърждение на поръчката, която сте направили. Ако сте нерегистриран потребител, ние ще имаме грижата да потвърдим вашата поръчка по телефона или по имейл.

Кога поръчката ми е потвърдена?

Когато финализирате поръчката си, може да проверите своята електронна поща. За всяка успешно зададена поръчка ще получите имейл, с който ви уведомяваме, че сме я приели. Ако не откривате подобно съобщение в е-пощата си, проверете своята „СПАМ“ папка, тъй като може да е попаднало там.
Ако там също няма съобщение от нас, вероятно поръчката Ви не е завършена докрай. Опитайте да я довършите или се свържете с нас, за да помогнем.

Направих поръчка, но искам да я допълня с още продукти

Ако поръчката ви е новосъздадена и не е изпратена, тя може да бъде допълвана. Можете да ни пишете на формата за контакти, или да се свържете с нас по телефона, като ни укажете какво да допълним към вашата поръчка. След допълването й според вашето желание, ще получите ново потвърждение на поръчката с нов уникален номер на своя имейл адрес, като старата поръчка автоматично бива отменена от системата.

Направих две (или повече поръчки), мога ли да ги обединя?

Ако поръчките ви са новосъздадени и не са изпратени, те могат да бъдат обединени. Можете да ни пишете на формата за контакти, или да се свържете с нас по телефона, като ни укажете желанието си да ги обединим. След това действие, ще получите ново потвърждение на една поръчка с нов уникален номер на своя имейл адрес, като обединените поръчки автоматично биват отменени от системата.

Какво се случва с моите лични данни в сайта?

Като регистриран администратор на лични данни, ние спазваме тяхната неприкосновеност.

За колко време пристигат поръчаните от мен продукти?

Обикновено времето на доставка от получаването на потвърждението за поръчката е до 3 работни дни с изключение на събота и неделя и официалните празнични дни. Изключение правят продуктите със забележка за закъснение в доставката, която забележка се появява с червен шрифт под самия продукт във виртуалната пазарска количка. Ако има някаква пречка да изпълним поръчката ви в уговорения срок, ние непременно ще се свържем с вас.

Как мога да платя?

Можете да заплатите чрез банков превод или в брой директно на куриера (наложен платеж), тази опция можете да изберете в процеса на виртуално пазаруване. Ако изберете опцията банков превод, в автоматично генерираното потвърждение на поръчката ще намерите нашите банкови координати.

Някои от продуктите, които поръчах, имат указан по-дълъг срок на доставка. Какво да правя?

След като вашата поръчка е получена, ако в нея има такива продукти, ние обезателно ще се свържем с Вас, за да уточним този срок и да разберем кога предпочитате да получите поръчката си. Обикновено продуктите с такъв по-дълъг срок на доставка изпращаме след същинската поръчка, като в този случай транспортните разходи са за наша сметка.

Как ще разбера дали поръчката ми е приета?

Когато финализирате поръчката си, може да проверите своята електронна поща. За всяка успешно зададена поръчка ще получите имейл, с който Ви уведомяваме, че сме я приели. Ако не откривате подобно съобщение в е-пощата си, проверете своята „СПАМ“ папка, тъй като може да е попаднало там. Ако там също няма съобщение от нас, вероятно поръчката Ви не е завършена докрай. Опитайте да я довършите или се свържете с нас, за да помогнем.

Мога ли да получа фактура за покупката си?

Разбира се. Достатъчно е в раздел „Информация за плащането“ да попълните вярно данните на фирмата, на която да бъде издадена тя, а в „Информация за доставката“ да посочите физическото лице – получател на пратката, както и адресът за получаване на пратката. Фактурата, която ще намерите в пратката заедно с вашите продукти, е опростена, предвид, че не сме регистрирани по ЗДДС.

Какво ще стане ако не успея да приема пратката си в указания срок?

При създаването на своята поръчка, вие изрично се запознавате освен с всички условия за покупко-продажба и със сроковете за доставка, като поръчката не се придвижва за изпълнение ако не отметне, че е съгласен с тях. Отговорност на клиента е да планира времето и ресурсите си така, че да може да получи поръчката си в указаните срокове. Разбира се, могат да възникнат и непредвидени обстоятелства, които да ви попречат да получите поръчката си лично. В този случай е необходимо трябва да осигурите друг човек, който да я получи от ваше име или да ни известите предварително да я изпратим на друг адрес, който ще бъде по-удобен за вас. Ако не се погрижите да получите поръчката си в срок, това ще бъде счетено като некоректна проява и куриерите ще върнат пратката към нас. Ако след това направите нова поръчка за тези или други артикули, ние ще я придвижим за обработка само ако я заплатите предварително, за да гарантирате ангажираност.

Как мога да следя движението на поръчката си?

Във всеки един момент можете да влезете в профила си в сайта и оттам да изберете подстраница „Поръчки“, за да проверите състоянието на поръчката си.

Мога ли да откажа поръчката си?

Можете да откажете поръчката си до момента, в който не я изпратим, за което ще ви информираме по имейл. Отказът от поръчка на този етап се смята за некоректна проява. Следващи поръчки на клиенти, отказали поръчката си след потвърждение се придвижват за обработка само ако са заплатени предварително. Ние винаги съветваме клиентите да постъпват отговорно и да приемат направените от тях поръчки, а ако по някаква причина покупката не е удовлетворителна, съществува опция за връщане на стоката обратно към нас.

Мога ли да получа поръчката си от вашия офис?

Разбира се, за целта е необходимо да се свържете с нас, за да уточним деня и часа на вашето посещение за получаване на поръчката. Съвсем логично в този случай не заплащате куриерска услуга.

Какво да правя ако с поръчката ми има проблем?

Ние се стараем да преглеждаме стоките за съответствие преди да ги изпратим към клиент. Ако сте получили грешен или дефектен артикул, в пратката ви липсва артикул, или бройката на поръчани артикули от даден вид не отговаря, ви молим да се свържете с нас на модула ни за контакти, или директно на тел. 0885 249 058, за да проверим случая и да предложим своевременно решение.

Мога ли да върна закупени от вас продукти?

Разбира се. Според Закона за Защита на Потребителя (ЗЗП) е право на всеки клиент да върне стоки закупени онлайн, ако тези стоки не го удовлетворяват по една или друга причина. За това Законът предоставя 14-дневен срок, като уточнява, че транспортните разходи по връщането (ако има такива) са за сметка на клиента. Може да върнете закупените артикули с куриер по Ваш избор, но ви съветваме да се въздържате от услугите на Български Пощи, при които често се получава голямо забавяне и има опасност да изпуснете 14-дневният срок.

Как да върна закупени от вас продукти?

Ние се стараем да направим връщането максимално лесно за нашите клиенти, затова не изискваме задължително попълване на формуляри или свободен текст за писмен отказ от покупка. Разбира се, чувствайте се свободни да попълните формуляр.
Имаме само две важни изисквания, които е необходимо да спазите:
1. Връщаните продукти да са със запазен търговски вид. Това означава, че те не трябва да са с нарушена цялост на опаковката, ползвани или замърсени, което включва и престой в помещение със силна миризма като цигарен дим. Също не трябва да са премахнати техните етикети!
2. В пратката си трябва да приложите документите от покупката, в това число и касовия бон!

Какво се случва със сумата за върнатите от мен продукти?

След като получим вашата обратна пратка, ние ще я обработим възможно най-скоро, за което ще ви изпратим имейл и ще ви се обадим. Сумата, която сте заплатили за върнатите артикули ще бъде добавена като кредит към вашия профил, с който можете да поръчате различни размери или изцяло други продукти. Сумата на кредита ще бъде автоматично приспадната от следващи ваши поръчки.
Ако нямате намерение в близко бъдеще отново да пазарувате от нашия магазин, можем да ви възстановим кредита, който имате при нас, по банков път.
За възстановяване на сумата ЗЗП предвижда 14 дни от датата на получаване на вашата обратна пратка. За целта е необходимо да ни предоставите номера на своята банкова сметка.

Опаковка

Клиентите, закупували екологични и био продукти знаят, че повечето от продуктите са без индивидуална „найлонова“ опаковка. Това не бива да ви притеснява, ако за първи път поръчвате такива, продуктите са нови, качествени и непокътнати, производителите са се погрижили за цялостта и гаранцията на продуктите си. Липсата на „пакет“ спестява изразходването на значителен ресурс и всичко по неговото изхвърляне и по-нататъшна обработка.

За обявяваните намаления

Доста запитвания имаме на формата за контакти дали обявените намалени продукти са дефектни или с изтичащ срок на годност.
Уверяваме ви, че намаленията ни целят само и единствено периодичната възможност да закупите нещо желано на по-изгодна цена, като артикулите са с перфектно качество. Не бихме предложили продукт с установен дефект. Ние ясно регламентираме редовната цена, процента намаление и периода на валидността на намаленията. Понякога намалението касае последен от вида си артикул, който обаче е напълно редовен, изписваме го на заглавния ред на самия продукт. Изключително рядко става въпрос за артикули с леко увредена опаковка, но непокътнато съдържание, но и това го указваме ясно в описанието на самия продукт.

0

Напишете какво търсите и натиснете Ентер