Витамин C за козметика 10 g

9.90лв.

Описание

Описание:
Тази форма на витамин С е създадена специално за влагане в козметични продукти. Нейният липофилен характер повишава възможността за абсорбиране в епидермиса, където тя разгръща своето антиоксидантно действие. Това действие помага за предпазването на кожните клетки и извънклетъчното пространство. Витамин С също така стимулира естествения синтез на колаген, който намалява бръчките. Има освежаващо тена действие.

Характеристики:

Външен вид: прах
Качество: за козметика
Цвят: бял
Аромат: неутрален
Съставки (INCI): Ascorbyl palmitate
Произход: растителен
Разтворимост: Разтворим в масло. Неразтворим във вода.

Употреба в козметиката и препоръчителни дози:
В емулсии при температура около 80°C, като предварително се смесва с маслената фаза. Забележка: съставката ще остане неразтворена при тази температура в маслената фаза, ще се разпръсне успешно в продукта при самото емулгиране.
За продукти с антиоксидантно действие:0.1 – 0.2 %
За антиейдж действие: 0.1 – 1.0 %

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.  

Предупреждение:
Само за външна употреба, използвайте по предназначение! Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание!  

Допълнителна информация

Тегло0.05 kg
Произход

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Витамин C за козметика 10 g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.