Хидроксиетил целулоза 50 g

3.90лв.

Описание

Хидроксиетил целулозата се използва като свързващ, стабилизиращ и сгъстяващ агент. Тя е водоразтворима, нейонна, устойчива в широк диапазон рН и напълно съвместима с електролити и сърфактанти. Прави напълно прозрачни гелове и е много икономична.

Препоръчителна употреба: 0.1 – 3%

рН (1% във вода): 6-7

Примерна употреба: шампоан, душ гел, паста за зъби, течен сапун, течни почистващи препарати (детергенти), спирала за мигли, стик и/или ролон дезодорант, лосион за тяло, кремове, балсам за коса, слънцезащититни продукти.

INCI Name : HYDROXYETHYLCELLULOSE

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.

Предпазни мерки:
Съхранявйте на недостъпно за деца място. Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите, не вдишвайте.

Допълнителна информация

Тегло0.06 kg
Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хидроксиетил целулоза 50 g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.