Tripeptide-5 пептид 5 / 10 / 20 мл

От: 10.90лв.

Описание

Трипептид-5  действа като средство против стареене, против бръчки и подмладяване. Това е патентован, синтетичен трипептид без консерванти, с уникална последователност, която имитира собствения механизъм на човешкото тяло за производство на колаген чрез TGF-β. Помага за забавяне на процеса на стареене на кожата и обръща вредите от фотостареенето. Предлага повдигнат, изваян вид и усъвършенства външния вид на порите за по-гладка и по-млада изглеждаща кожа. Освен това предлага подобрена твърдост, еластичност, текстура и гладкост на кожата. Трипептид-5 намира приложение при формулирането на продукти за грижа за лицето и тялото. Той е сертифициран за козметика.

INCI: вода, глицерин, палимитол трипептид-5

CAS Number:623172-55-4, 56-81-5, 7732-18-5
Разтворимост: водоразтворим
Външен вид: Течен, вискозен, прозрачен до леко непрозрачен
Препоръчителни дози: 1-3%
Примерни продукти: емулсии, лосиони, околоочни кремове, гелове, серуми на водна основа и др. Влага се в последната фаза на ниска температура.

Съхранение: на сухо, хладно и тъмно място.
Предупреждение: Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Само за външна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца.

Информация

Тегло Няма
Разфасовка

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Tripeptide-5 пептид 5 / 10 / 20 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *