-14%

Коензим Q10 за козметика 100%, 1g

8.50лв.

Описание

Функция
Коензим Q10 е мастноразтворима субстанция, която се намира във всяка клетка на човешкото тяло. Коензимите са необходими за действието на ензимите. Обикновено те са много по-малки като размер от самите ензими. Коензим Q10 се използва в козметиката като антиоксидант и антиейдж съставка. Приложен външно, предварително разтворен в масло в доза 0.1-1% е в състояние да проникне в кожата и да окаже лек ефект върху съществуващите бръчки, причинение от ултравиолетовите лъчи, както и да спомогне за обновяването на епителните клетки. 

Съставки/INCI: Ubiquinone

Качество: за козметика
Външен вид: жълт прах
Разтворимост: в масло

Употреба в козметиката:
Предварително разтворен в базово масло, сквалан или триглицериди. В студената фаза при емулсии, околоочен контур, маски за лице и коса,

Препоръчителни дози:
0.1 – 1%

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица.
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба.
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание!

Информация

Тегло 0.02 кг
Произход

Разфасовка

Вид продукт

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Коензим Q10 за козметика 100%, 1g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *