Екстракт от прополис 30 ml

6.90лв.

Описание

Внимание! Хората, които имат алергия към полени не трябва да използват прополис, под каквато и да е форма!

Описание:

Прополисът, известен е още като пчелен клей представлява смес от восък, смола и цветен прашец от цветята или пъпките на растенията. Попадайки в храносмилателния тракт на пчелите, тази смес се обогатява с ензими и претърпява млечнокисела ферментация. По същество е катранено вещество, с ярък цвят вариращ от тъмножълт до кафяво-зелен, като потъмнява при дългосрочно съхранение. Неговият химичен състав може да се различава, в зависимост от източника на растенията, от които се получава и неговия географски произход.

Прополисът е известен със своите противовъзпалителни, антимикробни и противогъбични свойства. Ускорява епителизацията и клетъчното делене. Той стимулира клетъчния метаболизъм.

Характеристики:

Външен вид: бистра течност
Цвят: кафяв
Аромат: характерен
Съставки (INCI): Propylene Glycol, Aqua, Propolis extract
Разтворимост: Разтворим във вода. Неразтворим в масло.
pH 4.5 – 6.0

Употреба в козметиката:
В крайната фаза на формулата, на ниска температура. В хидратантни кремове, хидрогелове и други формули с водна фаза.

Препоръчителни дози:
0.5-5%

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица.
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба.
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание!

Информация

Тегло 0.05 кг
Марка

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Екстракт от прополис 30 ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *