Парфюмна лукс композиция Sandalwood за козметика и свещи 10 / 50 / 100 ml

От: 4.90лв.

 

ПОПИТАЙТЕ ЗА ПО-ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА НА АРОМАТИТЕ ТУК!!!
ВНИМАНИЕ: ПАРФЮМНАТА КОМПОЗИЦИЯ НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ВЛАГАНЕ В ПРОДУКТИ ЗА УСТНИ!

Описание

Ароматът на сандалово дърво е известен със своите терапевтични свойства и се използва широко като средство против стрес и като успокояващият аромат. В допълнение, тази аюрведична билка осигурява затоплящ ефект.  Смята за духовно и мистично по отношение на индуистката митология. Родината му е Южна Индия и Югоизточна Азия. Принадлежащи към семейство Santalaceae и род Santalum. Дървесината от тези дървета има характерен ароматен аромат. Примамливият му аромат успокоява ума и облекчава безпокойството, като отпуска и централната нервна система. Това е страхотна помощ при медитация и релаксация.

Защото го заслужавате!

Ароматът е висококачествен и издръжлив на висока температура (до 85оС), може да влага в козметика и горещи продукти като свещи. 

Предназначение:  за дълготрайно и нежно ароматизиране на парфюми, парфюмни води, дезодоранти, бяла козметика, маслени бленди, шампоани, балсами, свещи.
Разтворим в масло. Неразтворим във вода.
Количество на влагане според продукта. За бяла козметика 0,1-0,2%, за шампоани/балсами 0,5-1,5%. Парфюми и дезодоранти 5-15%. Свещи 6-10%. Сапуни 8%

*Flash point: >100оС

Flash point на летливо веществонай-ниската температура, при която парите на летливото вещество ще се възпламенят, ако им се подаде искра/пламък. Да не се бърка с температура на самозапалване!

Парфюмната композиция е предназначена за направа на козметика и свещи и не е подходящ за друга употреба.
Внимание! Използвайте предпазни ръкавици, не прилагайте неразредено върху кожата! Съхранявайте на тъмно и хладно, далеч от обсега на деца.

Информация

Тегло 0.05 кг
Разфасовка

, ,

Тип продукт

Произход

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Парфюмна лукс композиция Sandalwood за козметика и свещи 10 / 50 / 100 ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *