Естествен чист морски колаген 20 ml

9.90лв.

Описание

Описание:
HYDRO-MARINE COLLAGEN е модерен хидрогликолов морски комплекс, добит чрез частична хидролиза на естествен колаген. Представлява естествена колагенова молекула, която заради високото си молекулно тегло е раздробена за най-добра усвоимост на малки и бързо проникващи полипептиди и аминокиселини, които които са в състояние да преминат през роговия слой и да достигнат до дермата. В козметичните форми е най-подходящо да се използва естествен колаген, тъй като е единственият, който кожата може успешно да усвои. В процеса на естественото или преждевременно остаряване, колагеновите влакна в дермата променят структурата си. Започва появата на първите бръчки. HYDRO-MARINE COLLAGEN се препоръчва за влагане в кремове, лосиони за тяло, миещи средства, продукти за коса. Подсилва еластичността и комфорта на кожата. Подхранва епидермиса, хидратира дермата. Има лека фотопротекция. Има предпазващи кожата и косата свойства. Неутрализира страничните ефекти от някои повърхностно-активни вещества. Прави кожата и косата меки.

Характеристики:
Външен вид: бистра течност
Цвят: жълт
Аромат: неутрален
Съдържание на сух екстракт: 12,00 – 16,00%
Съставки (INCI): Hydrolyzed Collagen
Разтворимост: разтворим във вода и гликол. Неразтворим в масло.
Ph: 4,50 – 6,50

Употреба в козметиката:
В крайната фаза на формулата – емулсии на 40°C, хидрогел на 20°C, лосиони, тоници на 20°C. pH на формулата: 4-8

Препоръчителни дози:
2-10%

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица.
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба.
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание!

Информация

Тегло 0.05 кг
Марка

Разфасовка

Вид продукт

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Естествен чист морски колаген 20 ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *