Феноксиетанол 30 мл

5.90лв.

Описание

Феноксиетанол е гликолов етер, предимно получаван от натурални съставки и е използван като синтетичен антибактериален агент и консервант, стабилизатор на парфюми и сапуни; използван дори в натурални и органични козметични продукти, като бива изтъквано, че феноксиетанолът е извлечен от грейпфрут.

Всеки продукт, произведен без консервант, ще започне  да започне да развива потенциално патогенни организми. Консервантите се добавят към козметиката, за да се предотврати развитието на микроорганизми (напр. бактерии и гъбички), които могат да развалят продукта и евентуално да навредят на потребителя.

За да се контролира растежа на микробите и да се стабилизира всеки козметичен продукт, трябва да се използва  консервант. Ако искате да продадете продуктите, които правите, трябва да използвате консервант!

0,015 до 6,6%
Разтворимост: във вода
Употреба: външна

Състав (INCI): Phenoxyethanol

Предупреждения:
– да се избягва контакт с очите
– пазете далеч от деца

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Феноксиетанол 30 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *