Екомама соев восък без ГМО 50 / 100 / 200 / 500 / 1000 g

От: 2.90лв.

Описание

Соевият восък е растителен восък, който се добива чрез хидрогениране на соево масло. Носи фин аромат и нежна мекота, които се предават на изработвания продукт.

INCI:
HYDROGENATED SOYBEAN OIL

Мирис: Неутрален
Разтворимост: Мастноразтворим
Точка на топене: 55°C
Външен вид: твърди флейки с бял цвят.
CAS No: 8016-70-4
EINECS/ELINCS No: 232-410-2 

Употреба: омекотява, изглажда, сгъстява, придава блясък и нежност на формулировката. Подходящ за масажни свещи, класически и декоративни свещи; масажни бутери и мехлеми, сапуни; козметични кремове; балсами за устни, червила; продукти за коса

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба.
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание!

Информация

Тегло 1 кг
Разфасовка

, , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Екомама соев восък без ГМО 50 / 100 / 200 / 500 / 1000 g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *