Бизаболол 10 ml

14.90лв.

Описание

Описание:

Алфа бизабололът е натурален продукт, който се съдържа в цветовете на лайката, белия равнец и някои други растения. Съдържа се във висока концентрация в етеричното масло от лайка. Притежава слаб сладък флорален аромат. Промишлено се добива чрез екстракция от цветовете на лайката. Въздейства успокояващо върху кожата, има бактерицидно и противовъзпалително действие. Ускорява процеса на заздравяване на кожата. Използва се в козметиката при чувствителна кожа, против акне, грижа за бебето, хигена на устната кухина, продукти след бръснене и след излагане на слънце. От козметична гледна точка алфа бизабололът е една наистина универсална активна съставка.

Характеристики:
Външен вид: бистра течност
Цвят: жълт
Аромат: неутрален
Съставки (INCI): Bisabolol
Разтворимост: Неразтворим във вода. Разтворим в масло.
Концентрация: 85%

Употреба в козметиката:
В крайната фаза на формулата, на ниска температура – в емулсии, базови масла, липогелове.

Препоръчителни дози:
До 1%

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица.
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба.
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание!

Информация

Тегло 0.05 кг
Марка

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бизаболол 10 ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *