Аргирелин пептид разтвор 5 мл/10 мл/20 мл

От: 10.00лв.

Описание

ARGIRELINE® peptide е първият хексапептид против бръчки с механизъм на действие подобен на ботулинов токсин, т.е леко релаксира мимическите мускули и възспира прекомерната мимика. In vivo тестове показват, че след една седмица 2% разтвор с Аргирелин пептид намалява мимическите бръчки (обем с 20.6%, дължина с 15.9%) и се постига цялостно изглаждане на кожата и лифтинг ефект.

INCI: Water, Acetyl Hexapeptide-8 and Caprylyl Glycol
CAS Number: 7732-18-5, 1117-86-8, 616204-22-9
Разтворимост: водоразтворим
Външен вид: прозрачна течност
Препоръчителни дози: 2-10%
Примерни продукти: емулсии, лосиони, околоочни кремове, гелове, серуми на водна основа и др. Влага се в последната фаза на ниска температура.

Съхранение: на сухо, хладно и тъмно място.
Предупреждение: Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Само за външна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца.

Информация

Тегло 0.03 кг
Марка

Разфасовка

, ,

Country of Manufacture

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Аргирелин пептид разтвор 5 мл/10 мл/20 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *