-11%

Ексфолиращи микросфери от кайсиеви черупки, 500 микрона, 50 g

7.90лв.

Описание

Описание:
Ексфолиращите частици се използват в козметиката за премахване на мъртвите клетки, да стимулират циркулацията на кръв в тъканите и да ускорят регенерирането на нови клетки. Ексфолиращите микросфери от кайсиеви черупки са прекрасен естествен ексфолиращ агент. Степента на ексфолиране зависи от размера на частиците, който също така определя зоната на употреба. Ексфолиращите микросфери от кайсиеви черупки с размер 500 микрона са подходящи за кожата на тялото. 

Характеристики:

Външен вид: прах
Цвят: светло кафяв
Аромат: неутрален
Съставки (INCI): Prunus Armeniaca Seed Powder
Разтворимост: Неразтворим във вода. Неразтворим в масло.

Употреба в козметиката:
В крайната фаза на формулата. Добавя ексфолиращи свойства на течни и твърди сапуни, душгелове, кремове и т.н. Частиците могат да се задържат в суспензия. Остават стабилни във всякакви видове козметични формули и тяхната абразивна способност не се променя.

Препоръчителни дози:
1-5%

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица.
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба.
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание!

Информация

Тегло 0.05 кг
Марка

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ексфолиращи микросфери от кайсиеви черупки, 500 микрона, 50 g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *