Product was successfully added to your shopping cart.
  • Сапунена база без SLS, прозрачна, 250g Сапунена база без SLS, прозрачна, 250g
Предишен

Сапунена база без SLS, прозрачна, 500g

Сапунена база без SLS, прозрачна, 250g

Бърз преглед


Разфасовка 250g
4,90 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Това е готова прозрачна глицеринова сапунена база, която можете да разтопите, оцветите, да добавите по желание аромат и да излеете във формички, за да получите красив готов сапун. Този метод се нарича Melt&Pour - "Разтопи и излей". Необятни са вариантите за сапуни с този метод, както като форма, така и като цветове и аромати. 
Не съдържа SLS (Sodium Lauryl Sulphate), парабени, алкохол и животински продукти. 

Съставки (INCI): Propylene Glycol, Acqua (Water), Sodium Stearate, Sorbitol, Coco Glucoside, Glycerin, Coco Betaine, Citric Acid
Точка на топене: 65-70ºС
pH: 9,5 - 10,5

Препоръчителни дози за употреба:
99% сапунена база
1% парфюмна композиция за сапуни
Багрило по усмотрение, като трябва да е водноразтворимо. Препоръчваме ви нашите железни оксиди и мика.

Начин на употреба:
Нарежете сапунената база на по-малки парченца, с големината приблизително на кибритени кутийки. Разтопете я в метален съд на слаб огън, като не спирате да бъркате с деликатни движения. Базата се втечнява и сега е моментът да добавите по желание цвят и аромат. Можете да предвидите няколко съда и да добавите няколко цвята в тях, като след това зависи само от фантазията ви да направите дори меланж от цветове. Скоро ще публикуваме поредица от интересни рецепти, които можете да изпълните. Разтопеният сапун се изсипва в силиконови формички, изчаква се да се охлади и готовите сапунчета се изваждат. Те са незабавно готови както за употреба, така и за подарък! Тази база измива прекрасно и оставя приятно усещане върху кожата, като не я изсушава. 

Опаковка: Сапунената база се предлага в неправилни парчета, готови за нарязване на дребно и претопяване.  

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура, на сухо място. Не съхранявайте при температури под 0ºС за по-дълъг период. Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. 

Забележка: Много е важно да използвате качествени силиконови форми за сапуни, некачествените пускат цвят!

 

 

 

Допълнителна информация

тегло 250 g