Product was successfully added to your shopping cart.

Курсове по минерален гримБазов курс по минерален грим

Екомама провежда периодично курсове по минерален грим.
Курсът е предназначен за любознателни дами, които се грижат за красотата и здравето си, интересуват се от натурален грим и имат желание да си го приготвят у дома според собствените си предпочитания. За да участвате в курса, не са необходими научни познания, достатъчно само да имате желание.

Курс по минерален гримПрез последните години минералната козметика доби популярност като здравословен и естествен начин за поддържане на красотата. При нея не се използват консерванти, аромати, петролни продукти, продукти от животински произход, което я превръща в отлична алтернатива за хора с проблемна кожа, алергии и желание да водят природосъобразен начин на живот.
Пудра, фон дьо тен, руж и сенки за очи са само част от продуктите, които могат да се приготвят с помощта на минералите - този дар от природата. Ако искате да се научите как да си ги направите сами в домашни условия за малко пари – то базовият курс по минерална козметика е точно за вас. На него изработвате сами според желанията си сенки за очи и руж, научавате за произхода и основните функции на минералните прахове, взаимодействието им с кожата и придобивате начални познания за тяхната употреба в козметиката.

Курсът е любителски и не дава професионална квалификация.

Искате да се включите в следващото издание? Имате въпроси?
Пишете на Яница Илиева, yana@ekomama.net.

А искате ли да се научите да правите истински, нежни и ароматни кремове?
Научете повече информация за Курса по забавна козметика, техника "Козметични кремове"!