Product was successfully added to your shopping cart.

Емулгатор за кремове TEGO® CARE 450 30g / 100g / 500g

Бърз преглед

3,90 лв.

Състояние: На склад

* Задължителни полета

3,90 лв.

Подробности

Eмулгаторът е ключовият елемент за изработването на козметичен крем (емулсия). Той позволява смесването на две взаимно несмесващи се съставки, като масло и вода. Безопасен е за работа.
Емулгаторът TEGO® CARE 450 е самоемулгиращ се нейонен хидрофилен емулгатор, който е с растителен произход. Има стабилизираща, емулгираща, хидратираща и сгъстяваща функция.  Използва се в пропорции от 2-4% според желаната консистенция. За оптимални резултати е необходимо да се затопли поне до 70°С. Употребява се в маслената фаза.
Използва се самостоятелно, тъй като е самоемулгиращ се и няма нужда от ко-емулгатори. 

Характеристики:

Точка на топене - около 66°С
HLB стойност: 12
Физическо състояние: гранули
Цвят : Слонова кост
Мирис: Характерен
pH 5,0 - 7,5 (100g/l)

Съставки (INCI): Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate

Научете повече за използването на емулгатор в ръчно изработената козметика 

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

марка Ekomama