Има ли безплатна доставка?

Със сигурност това, което ви интересува е предлагаме ли безплатна доставка. Отговорът е да, разбира се. Безплатна доставка имате винаги при направена от вас поръчка отговаряща на следните условия:

Теглото над поръчката е под 3 кг. и крайната сума е над 100 лева
Теглото над поръчката е над 3 кг. и под 6 кг. и крайната сума е над 150 лева
Теглото над поръчката е над 6 кг и под 8 кг. и крайната сума е над 200 лева

Кога доставката е безплатна?

Доставката е безплатна при покупката на които и да е продукти от сайта на стойност над 100 лв. Това условие е валидно за поръчки за всяка точка на България.

С кой куриер извършвате доставките?

Вече 8 години сме поверили доставките на куриерска фирма Спиди.

Мога ли да взема поръчката си от офис на куриер?

Разбира се, можете да вземете поръчката си от всеки офис на куриери Спиди. Достатъчно е да укажете това, когато по време на поръчка попълване полето на адрес на доставка, пример: Офис Спиди Военна Рампа, гр. София, бул. Илиянци No 40.

В какъв срок изпълнявате доставките на поръчките през сайта?

Винаги се стремим да доставяме вашите поръчки във възможно най-кратък срок. Срокът на доставка зависи от това, имаме ли продукта в непосредствена наличност. Обикновено да и тогава средният срок за доставка е 1-4 работни дни, но има продукти, които поръчваме от други дистрибутори когато се наложи, тогава срокът може да се удължи с няколко дни. Понякога се случва, че при поръчка на продукт, внос на друг партньор-дистрибутор се оказва, че даденият продукт временно не е на склад по някаква причина. При наличие на такова обстоятелство, което води до абавяне изпълнението на поръчката ние ще ви уведомим навременно на посочения от вас телефонен номер за контакти.

Мога ли да взема поръчката си от вашия склад?

Напомняме любезно, че не разполагаме с класически магазин, а с офис в гр. София, жк Люлин 10 бл.152. Където, разбира се, сте добре дошли, необходимо е единствено да уговорим часа на вашето посещение, за да сме сигурни, че ще ви обслужим, както и дали желаните от вас продукти са в непосредствена наличност. В този случай е ясно, че не заплащате куриерска услуга, а само стойността на желаните от вас продукти. В нашия офис имате възможност да заплатите в брой.

Избирам да взема поръчката си от вашия склад, как да процедирам?

Направете своята поръчка, като вместо адрес на получаване напишете „взимане от вашия офис“, като не обръщате внимание на автоматичното начисляване на куриерската услуга от системата. Обадете ни се на тел. 0885249058, за да уточним деня и часа на вашето посещение, както и дали поръчаните от вас продукти са в непосредствена наличност.

0

Напишете какво търсите и натиснете Ентер