Product was successfully added to your shopping cart.

Яница ИлиеваЗдравейте,
Казвам се Яница Илиева и съм дипломиран инженер, а в ежедневието си съм ИТ консултант.
Освен, че съм отдадена на професията си, която е в техническия сектор в главата ми винаги се върти една паралелна мисъл и тя е: "Как мога да направя света около мен по-красив?"  

Яница Илиева

Естетиката ни съпътства навсякъде, както и липсата на естетика. Затова винаги съм се стремяла да обличам красиви и цветни дрехи (дори започнах да шия за себе си), да поддържам косите си лъскави и сресани, да съм с перфектен грим, който да е комплимент към всичко останало, за да се достигне този баланс и естетично усещане.
И тук ще ме прекъснете, за да попитате: "Добре, но как да се случи това в нашето забързано ежедневие, със силно замърсения градски въздух, с постоянното препускане между дома, офиса, срещи с приятели, клиенти и не на последно място с любимия мъж?"

Във всяка една ситуация за нас е важно да бъдем възприети като красиви, естетични, класни, за да можем да се представим отлично на всички фронтове: работен, личен и социален аспект. Оттук идва и моята любов към козметиката, която е наш приятел най-верен ако успеем да изберем правилно.

И това не е никак лесна задача да се ориентираме в този океан от продукти, които ни заобикалят. Бих искала да ви приветствам, че избрахте нас за свои спътници по пътя към естетика и съвършенство!

За контакт с мен: yana@ekomama.net