0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Регенериращ комплекс с охлювена слуз и микроелементи 10 ml Регенериращ комплекс с охлювена слуз и микроелементи 10 ml

Регенериращ комплекс с охлювена слуз и микроелементи 10 ml -50%

Бърз преглед

Редовна цена: 9,90 лв.

Special Price 4,95 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Описание: 
Богат комплекс с високо съдържание на охлювена слуз, витамини, алантоин, алфа-хидрокси-киселини, ензими, мукополизарахиди, минерали и олигоелементи. С мощен регенериращ ефект. 

Характеристики:
Външен вид: бистра течност
Цвят: няма
Аромат: неутрален
Съставки (INCI): Helix aspersa, propylene glycol, sodium chondroitin sulfate, antiproteases, allantoin, collagen, gycolic acid, lactic acid, retinyl palmitate (vitam. a), tocopheryl acetate (vitam. e), thiamine hcl (vitam. b1), pyrodoxine (vitam. b6), minerals (cu, fe, k, mg, mm; zn), cyanocobalamin (vitam. b12), ascorbic acid (vitam. c), riboflavin (vitam b2).

Употреба в козметиката
В крайната фаза на формулата, на ниска температура - в емулсии, мицеларни води, тоници, лосиони, тоалетно мляко, маски за лице, кремове за тяло и т.н.

Препоръчителни дози:
До 1% 

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.  

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

производител Cobiosa
произход Испания