Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Seventh generation Еко пелени за еднократна употреба размер 1 - 4-6 кг., Jumbo кутия с 80 бр. Seventh generation Еко пелени за еднократна употреба размер 1 - 4-6 кг., Jumbo кутия с 80 бр.

Seventh generation Еко пелени за еднократна употреба размер 1 - 4-6 кг., Jumbo кутия с 80 бр. -35%

Бърз преглед

Размери:


Новородено: 2-4.5 кг
Размер 1: 4-6 кг.
Размер 2: 5-8 кг.
Размер 3: 7-13 кг.
Размер 4: 12-17 кг.
Размер 5: 12+ кг. (до 18 кг)

Редовна цена: 84,90 лв.

Special Price 55,18 лв.

Състояние: Не на склад

Подробности

Пелените са с ултра-абсорбираща неизбелена кафява влакнеста сърцевина, направена с устойчиво добит дървесен пулп, чиито влакна задържат влагата далеч от кожата и я абсорбират отлично, като запазват бебето сухо, без да дразнят кожата. Същевременно са изключително тънки и дишащи. Без миризма.

Създадени са с прецизна кройка с грижа за бебето - плътно обръщат тялото, но са изключително комфорни. Това се постига с широките ластици при двете лепенки и тези на задната част, които позволяват на пелената да се разтваря при дишане и движение, като същевремено остава плътно обгърната около тялото, без да се отваря и без да стяга. Ластикът на гърба предпазва от протичане отзад. Осигуряват на бебето подвижност и свобода на движенията, без да се впиват в кожата на крачетата и коремчето, без да притискат или дразнят.

Бебетата могат да движат краката си много по-свободно, отколкото с другите пелени за еднократна употреба. Имат удобни големи лепенки, които позволяват пелената да се стегне добре. Възможно е многократно презалепване, за да се осигури точното фиксиране на пелената и пълния комфорт на бебето. Материята е много близка до тази на платнените памучни пелени за многократна употреба. Seventh generation са кадифено меки към бебешката кожа.

Напълно чисти – материята, която докосва нежната бебешка кожа е натурална, не съдържат абсолютно никакви аромати, лосиони на петролна основа, латекст, мастила и не са избелвани с хлор. Така намаляват или елиминират напълно подсичанията при деликатната бебешка кожа.

Елегантни. Натурален външен вид, близък до бебешката кожа.
Минималистичен дизайн – естествен бежово- кафяв цвят, без избелване, без допълнителните картинки, които добавят мастило и изразходват природен, енергиен и човешки ресурс за подготовката и отпечатването.

Допълнителна информация

марка Seventh Generation
производител Seventh Generation
био да
произход САЩ