Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • AlmaWin био препарат за спортни и функционални дрехи 750 ml AlmaWin био препарат за спортни и функционални дрехи 750 ml

AlmaWin био препарат за спортни и функционални дрехи 750 ml -20%

Бърз преглед


 Количество: 750 ml

Редовна цена: 23,90 лв.

Special Price 19,12 лв.

Състояние: На склад

Подробности

В свободното време, при спорт, туризъм и пътувания, в делник, в работни или домашни условия, иновативното функционално облекло е просто незаменимо.
С високата си дишаща способност, леки, немачкаеми и бързосъхнещи, тези тъкани са  ценени не само от активните спортисти.
Как да запазим дълго техните свойства на дишащи материи, водонепропускливост и същевременно да опазваме околната среда?Естествено с AlmaWin Outdoor + Sport!

Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генно-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

Икономичен:
-    Със 750 мл. можете да изперете 16 пранета, с което намалявате парите за покупка на препарат.
Запазва естествените качества на тъканите и се чувствате по-добре.
-    Запазва фунциите на мембранните, топлоизолационните, микрофазерни и дишащи материи.
-    Премахва ефикасно потта и миризмата.
Перфектен за пране на спортно и функционално облекло, комбинирани и микрофазерни тъкани, екипи за плуване и баня, туристическо долно бельо и сходни с тях текстилни материи. 

Предимства: Пере екологично, премахва неприятните миризми. Защитава и поддържа мембранните функции на дишащите материи. Подходящ е за всички дишащи спортни материи, като бански костюми, спортни трика, облекло за бятане, микрофибър, мембранни и смесени тъкани, с изключение на вълна и коприна.

Дозировка: 60 мл при следно твърда вода и средно замърсено пране. Моля, спазвайте препоръчаните дози. С мерителната капачка просто отлейте необходимото количество препарат в отделението за прах на пералната машина или директно в барабана. Да не се използва заедно с други перилни средства, ароматизатори или омекотители! Моля, следвайте инструкциите за пране на производителя на дрехи, отбелязани на етикета.

Употреба:
На 20°, 30º или 40°С, на програма за фини тъкани. За мембранни и дишащите материи. Подходящ е за всички дишащи синтетични и смесени материи. Подходящ за пране на ръка.

Какво е необходимо още да знаете?

За поддържане на мембранните спортни и зимни дрехи достатъчно дълго в добро състояниес AlmaWin Outdoor + Sport, е добре да спазваме някои правила:
- Перете тези облекла съгласно правилата на производителя. Не перете на по-висока температура от 40 оС.
- Прилагайте само подходящите перилни продукти, които запазват иновативните тъкани.
- Преди прането в пералня затворете предварително циповете и лепенките от велкро.
- Дозирайте от препарата според указаното количество на опаковката в зависимост от замърсеността на облеклото.
- Не използвайте специални изплакващи препарати. Те могат да влошат дишащата способост на тъканите.
- При сушенето на мембранните и функционални дрехи, избягвайте сушене в сушилни устройства. Вместо това, сушете на въздух, но не под пряко слънце, тъй като то може да влоши качеството на тъканта.

Опаковка: 750 мл. – бутилка с дозираща капачка – за 16 пранета

Състав: ≥5% <15% анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати), нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), <5% аромат (етерично масло от лавандула*), линалол
*0,75% от съставките са от контролирано биологично земеделие
Други съставки: вода, етанол, полиаспартамова и янтарна киселина, лимонена киселина, цинк рицино олеат, млечна киселина
96% от съставките са с натурален произход

Допълнителна информация

марка AlmaWin
био да
произход Германия