Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Восък тубероза Восък тубероза
  • Восък тубероза Восък тубероза

Восък тубероза 1g

Бърз преглед




Разфасовка 1 g

1,80 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Восъкът от тубероза е ценен флорален восък, който се изполва в парфюмната индустрия и в козметиката. Цветната нотка напомня на портокалов цвят, орлови нокти, жасмин, гераниум и стефанотис.

Външен вид: твърди парченца с неправилна форма и с жълт цвят. 
Съставки/INCI:
 Polyanthes tuberosa flower wax
Мирис: Характерен
Разтворимост: Мастноразтворим
Точка на топене: между 52 и 57°C

Примерна употреба:
Стикове и червила: 1-10%, отлично се комбинира с други восъци
Дезодорант стикове: около 5%
Предпазни и подхранващи кремове: 1%

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

марка Ekomama
произход Франция