Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Канделилов восък 50g Канделилов восък 50g

Канделилов восък 50g

Бърз преглед
Разфасовка 50 g

4,90 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Канделиловият восък е растителен восък, който се добива от храста канделила (Euphorbia cerifera). Извлича чрез потапянето на листата на растението в гореща вода. Отделеният на повърхността восък се събира и се оформя на гранули.
Външен вид: твърди гранули с жълт цвят. 
Употреба: Използва се в различните козметичните форми за повишаване на вискозитета на маслената фаза, да даде гъстота на унгвентите и емулсиите, както и да даде твърдост на стиковете червило или балсам за устни. Препоръчително количество за използване в козметиката: не повече от 5%. 
Съставки/INCI: Euphorbia cerifera (Candelilla) Wax
Мирис: Неутрален
Разтворимост: Мастноразтворим
Този восък има точка на топене около 73°C, и това го прави много желана съставка в червила и стикове, които остават устойчиви по време на топлото лято. Нанесен върху кожата в съчетание с други продукти, карнаубският восък оставя предпазен филм, който го прави подходящ за устни и чувствителна кожа. 

Примерна употреба:

Стикове и червила: 1-10%, отлично се комбинира с други восъци, пчелен и карнаубски за оптимално добро представяне на стика
Дезодорант стикове
Декоративни моливи
Спирали
Балсами
Предпазващи кремове 
 1-5%

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

тегло 50 g
марка Ekomama
произход Италия