Product was successfully added to your shopping cart.
  • Натриев цитрат Натриев цитрат
Предишен

Лимонена киселина, чиста, монохидрат 0.5 kg / 1 kg

Предишен

Сапун за пране на гранули без палмово масло 0.5 kg / 1 kg

Натриев цитрат 0.5 kg / 1 kg

Бърз преглед


3,10 лв.

Състояние: На склад

* Задължителни полета

3,10 лв.

Подробности

Натриевият цитрат намира приложение в хранителната индустрия, битовата химия и фармацията. Представлява бял прах, без мирис. И двете му съставни части, сода бикарбонат и лимонена киселина присъстват като съединения в природата и в човешкия организъм.

Натриевият цитрат е една от основните суровини за екологичната грижа за дома. Основната му роля е да омекотява водата и да захваща и отвежда евентуални остатъци от котлен камък и сапунен филм от прането в пералнята, като това гарантира чисто и меко пране без лоша остатъчна миризма на застояло.  
Натриевият цитрат има неутрално рН и може да се използва на практика с всички суровини за еко грижа за дома. Дозите варират според твърдостта на водата. 

Опакован е удобно във висококачествен HDPE буркан за многократна употреба с етикет и инструкции за употреба, с което ви улесняваме и призоваваме да го използвате многократно и за различни цели след изразходване.

Начин на употреба:
Пералня:
- 1 супена лъжица към всеки вид прахообразен перилен препарат, увеличава ефикасността му и позволява намаляване на дозата на препарата.
- В еко перилен препарат "направи си сам" в различни пропорции в зависимост от твърдостта на водата.

Начин на съхранение: На сухо място, защитено от топлина и влага. Пазете далеч от деца. 

Допълнителна информация

производител AlmaWin