Product was successfully added to your shopping cart.
  • Nava олио от арган екстра качество 100 ml Nava олио от арган екстра качество 100 ml
Предишен

Сапунена база без SLS, прозрачна, 1kg

Предишен

Минерален пигмент мика Antique Gold Brown 5g

Nava олио от арган екстра качество 100 ml -20%

Бърз преглед

Разфасовка 100 ml

Редовна цена: 24,90 лв.

Special Price 19,92 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Бихте ли искали да заличите бръчките си, грубата кожа на петите, и торбичките под очите? Искате ли да подмладите кожата си и да и предадете ново излъчване? Имате ли желание да дадете на косата и ноктите си красота, здравина и блясък? Имате ли досадни зачервявания по кожата, които не ви напускат? Аргановото масло, което се абсорбира бързо в кожата можете да даде разрешение на вашите проблеми. 

Аргановото масло е рядко срещано и трудно за извличане масло. Този прекрасен натурален продукт се добива единствено и само в югозападната част на Мароко. То е известно като "течно злато" и е било използвана от берберските жени на Мароко в продължение на стотици години заради благотворните си влияния върху кожата, косата, ноктите и терапевтичните си приложения. Вече сме в състояние да почерпим от познанията на древните култури за натуралните продукти, които са използували за да поддържат красотата и здравето си.

Това безценно масло има необикновени козметични и лечебни качества. Вашата кожа непрекъснато се лишава от хранителни вещества, необходими за поддържане на необходимите нива на колаген, дължащо се на интензивният начин на живот, смяната на сезоните и напредването на възрастта аргановото масло е естествено решение за защита срещу преждевременно стареене на кожата и силното действие на ултравиолетовите лъчи. Маслото е особено ефективно срещу стареене и дегенерация на клетките, изсушаване и възпаление на кожата, акне и белези. Ненаситените мастни киселини, съдържащи се в него помагат на кожата да се бори срещу изсушаване, изглаждат я, подобряват нейната еластичност и предотвратяват образуването на бръчки. Кожата ви ще стане по-еластична, по-свежа и по-здрава. Дори и след кратко въздействие аргановото масло ще предаде на кожата ви младежки и здрав вид.

Съставки/INCI: Argania spinosa (Argan) Oil
Качество: за козметика
Външен вид: бяло до жълтеникаво масло
Миризма: характерна
Разтворимост: в масло, неразтворимо във вода
Начин на добиване: традиционно ръчно добиване от ядките на дървото 
Плътност при 20°C:
 0.906 to 0.919 

Съдържание на арганово масло
• Витамин Е
• Феноли
• Каротени
• Сквалан
• Ненаситени мастни киселини 80% (Линолова – 36.8%, Линоленова – 0.5%, Олеинова – 42.8%, Стеаринова – 6.0%, Палмитинова – 12.0%). 

Употреба
:
- За директно приложение с масаж върху кожата
- За масаж директно върху скалпа и косата
- За употреба в козметични кремове, мехлеми в 5-10%
- В домашно приготвени балсами за устни и червила
 

Предупреждение:
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Само за външна употреба! 

Допълнителна информация

тегло 100 ml
производител Naissance
марка NaVa
био не
произход Мароко