Product was successfully added to your shopping cart.
  • Натриев кокоил изетионат Натриев кокоил изетионат

Натриев кокоил изетионат пенител за сухи шампоани 100 / 200 / 500 / 1000 g

Бърз преглед



Изберете тегло от падащото меню 

5,60 лв.

Състояние: На склад

* Задължителни полета

5,60 лв.

Подробности

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)/Натриев кокоил изетионат

Изетионатът дава елегантно и копринено усещане при употреба и оставя кожата хидратирана и мека. Образува плътна и луксозна пяна. Подходящ за чувствителна кожа и за деца.
Използва се в душ гелове, меки шампоани, меки почистващи гелове, течни сапуни и особено в твърди шампоани за коса и тяло. Поддържа измивните си качества при различна твърдост на водата, подобрява пенообразуването на другите пенители във формулата и ги омекотява.

-Добива се от възобновяеми източници
-Биоразградим
-За безсулфатни формули
-Мек и нежен към кожата
-Кремообразни и опалесцентни крайни продукти
-За твърди миещи продукти

INCI:  SODIUM COCOYL ISETHIONATE
CAS номер: 61789-32-0
Външен вид: бели гранулки
Активно вещество: 85%
Свободни мастни киселини: 5.0-10.0%
pH във воден разтвор: 5.0-6.5
Точка на топене: 225 °C
Разтворимост: разтваря се в сърфактанти; има ограничена разтворимост в студена вода.
Съхранение: да се съхранява в добре затворен контейнер на сухо и хладно място. Пазете далеч от деца!
Препоръчителна употреба: 1%-70%
30-70% като основен сърфактант
1-20% като ко-сърфактант

Къде да използвате:
Натриевият кокоил изетионат е удачен за пудрообразни и твърди продукти като синдети, бомбички за вана, твърди шампоани и т.н. Подходящ е за почистване на коса, лице и тяло. Ползвайте и за течни формули.
Как да използвате: Добавете изетионата към водата заедно с вторичния сърфактант и нагрявайте на водна баня до 75-80°C с разбъркване, докато се разтопи. В течни формули се влага като се добавя вторичен сърфактант в ролята на солюбилизатор, например кокамидопропил бетаин (амфотерен сърфактант, прави формулата по-мека и увеличава пенливостта), полисорбати, полигликозиди или PEG-7 Glyceryl cocoate.

Приятно творене!

Допълнителна информация

производител Ekomama
марка Ekomama