Product was successfully added to your shopping cart.
  • Ванилия аромат за козметика Ванилия аромат за козметика
Предишен

Парфюмна композиция Кокос 30 ml

Предишен

Парфюмна композиция за продукти за коса Sirene a Paris 30 ml

Ванилия аромат за козметика

Бърз преглед

Разфасовка 20 g
12,00 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Ванилия

Превъзходен ванилин за влагане в козметика с меко, чисто ванилово ухание, алтернатива на натуралния аромат. Подходящ и за кулинария.

Топъл, сладък, ласкав.

Ароматът е финалният щрих към съвършенството на козметичния продукт и може да бъде любов от пръв поглед. Отпускащ душ след напрегнатия ден, последван от уютната ласка на ванилов лосион за тяло звучи нежно и грижовно. Топлотата на ванилията напомня на дом и удобство, дава увереност, намалява напрежението и предразполага околните.

Вдъхновихме се от този аромат на ванилия, натурална алтернатива на синтетичния ванилин, който е много по-евтин от ваниловите шушулки и много по-ароматен. Добива се от естествени възобновяеми източници, което позволява да го назовем „естествен“. И освен, че е био базиран и без ГМО, е продукт на устойчиво производство с най-ниския СО2 отпечатък във ванилиновата индустрия. Съответства на европейските критерии, определени в регламенти 1334/2008 и 852/2004.

Водоразтворим и устойчив на висока температура. Влага се лесно като се нагрее заедно с водоразтворимите съставки и запазва интензитета на уханието си. Ненатрапчива, но дълготрайна миризма.

Форма: бял прах

Влагане: Не повече от 0,1-0.5% във водната фаза с нагряване. По-голямото количество гарантира по-дълготраен аромат.

Препоръчителна употреба: крем, лосион, мляко, парфюм, дезодориращи продукти, пудри, миещи продукти. Неподходящ за маслени смеси!

Допълнителна информация