Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Ексфолиращи микросфери от малинови семки, 50 g Ексфолиращи микросфери от малинови семки, 50 g
  • Ексфолиращи микросфери от малинови семки, 50 g Ексфолиращи микросфери от малинови семки, 50 g

Ексфолиращи микросфери от малинови семки, 200 микрона, 50 g

Бърз преглед

3,90 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Описание: 

Смлени семена от малини, микросфери, размер 200 микрона.

Ексфолиант/тоалетни трици/ с естествен произход. Ефективна, естествена и проста грижа за кожата.

Размерът и формата на частиците определя степента на ексфолиране и подходящата зона. Микросфери с размер 200 микрона са слабо абразивни и излющват нежно кожата на лицето, подходящи са и за тяло.

Деликатните трици от малинови семки масажират меко повърхността на кожата и помагат на повърхностните епителни клетки да се отделят, отстраняват наслоените замърсявания, излишния себум, черните точки, подобряват микроциркулацията и стимулират естествените процеси на обновление. Кожата незабавно става гладка, освежена и подмладена.

Правилната грижа за кожата препоръчва употреба на излющващи продукти веднъж или два пъти седмично, според нуждата и личния комфорт. Благотворният ефект на хидратиращ крем/лосион видимо се увеличава когато го нанасяте върху ексфолирана кожа.  

Малиновите трици са уместна добавка за сапуни, кремообразни или гелообразни измиващи продукти, маслени смеси и други продукти, предназначени за нежно ексфолиране на лицето и/или тялото.

С внимание към природата: биоразградим продукт.

Характеристики:

Външен вид: прах
Цвят: светло кафяв
Аромат: неутрален
Съставки (INCI): RUBUS IDAEUS SEEDCAKE POWDER

Употреба в козметиката

Разтворимост: Неразтворим във вода. Неразтворим в масло. В крайната фаза на формулата. Добавя ексфолиращи свойства на течни и твърди сапуни, душгелове, кремове и т.н. Частиците могат да се задържат в суспензия. Остават стабилни във всякакви видове козметични формули и тяхната абразивна способност не се променя.

Препоръчителни дози: 1-5%

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.  

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Продуктът е предназначен единствено за външна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

производител Ekomama
марка Ekomama
цвят Raspberry pink
произход България