Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Неосапуняема фракция на маслина 50 ml Неосапуняема фракция на маслина 50 ml

Фитостероли - неосапуняема фракция на маслина 50 ml

Бърз прегледРазфасовка: 50 ml

9,90 лв.

Състояние: Не на склад

Подробности

Неосапуняемите вещества са мастни субстанции, които не подлежат на осапунване, тоест на хидролитично разкъсване.
Неосапуняемата фракция на маслината е извлечена от зехтина и има особено подчертан еудермичен ефект (подобрява физиологичното състояние на кожата). Тя има изключителна съвместимост с човешката кожа и е незаменима част в създаването на подхранващи кремове, антиейдж кремове, продукти за борба със стриите и други козметични продукти, които са подходящи за нежна, суха, застаряваща и дехидратирана кожа. Подходяща за включване в слънцезащитни продукти и продукти за след слънце, поради способността да възстановява дермата и епидермиса след щетите, които могат да причинят атмосферните условия. Включена в приготовлението на сапун (студен процес) и измиващи средства намалява тяхната агресивност спрямо кожата. Подходяща за влагане и в продукти за коса.

Идеи за употреба
: Емулсии W/O и o/W, липогел, в базови масла, маслени извлеци. 
Прочетете повече за свойствата и възможностите на неосапуняемата фракция на растителните масла.

Съставки/INCI: Olea Europaea Oil Unsaponifiables

Качество: за козметика
Външен вид: жълтеникаво вискозно масло
Миризма: характерна
Разтворимост: в масло, неразтворимо във вода
Препоръчителни дози: 1 - 10%

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

производител Naissance
био не
произход Турция