Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Естествен чист морски колаген 30 ml Естествен чист морски колаген 30 ml

Естествен чист морски колаген 20 ml

Бърз преглед

9,90 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Описание: 
HYDRO-MARINE COLLAGEN е модерен хидрогликолов морски комплекс, добит чрез частична хидролиза на естествен колаген. Представлява естествена колагенова молекула, която заради високото си молекулно тегло е раздробена за най-добра усвоимост на малки и бързо проникващи полипептиди и аминокиселини, които които са в състояние да преминат през роговия слой и да достигнат до дермата. В козметичните форми е най-подходящо да се използва естествен колаген, тъй като е единственият, който кожата може успешно да усвои. В процеса на естественото или преждевременно остаряване, колагеновите влакна в дермата променят структурата си. Започва появата на първите бръчки. HYDRO-MARINE COLLAGEN се препоръчва за влагане в кремове, лосиони за тяло, миещи средства, продукти за коса. Подсилва еластичността и комфорта на кожата. Подхранва епидермиса, хидратира дермата. Има лека фотопротекция. Има предпазващи кожата и косата свойства. Неутрализира страничните ефекти от някои повърхностно-активни вещества. Прави кожата и косата меки. 

Характеристики:
Външен вид: бистра течност
Цвят: жълт
Аромат: неутрален
Съдържание на сух екстракт: 12,00 – 16,00%
Съставки (INCI): Hydrolyzed Collagen
Разтворимост: разтворим във вода и гликол. Неразтворим в масло.
Ph: 4,50 – 6,50

Употреба в козметиката
В крайната фаза на формулата - емулсии на 40°C, хидрогел на 20°C, лосиони, тоници на 20°C. pH на формулата: 4-8

Препоръчителни дози:
2-10% 

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.  

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

тегло 10 ml
производител Cobiosa
произход Испания