0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Лилия СпасоваЗдравейте,
Казвам се Лилия Спасова.

Завършила съм музикална педагогика в СУ “Св. Климент Охридски”. Дългогодишен клиент съм на “Екомама”, посещавала съм и курсовете за бяла козметика, сапуни и минерален грим.
Обичам къната и билките за коса, натуралните масла, ароматерапията, те са част от начина ми на живот. Обичам и колоезденето, морето, планината, разходките и всичко, което доближава до природата.

Питате се каква е връзката между музиката и натуралната, домашно приготвена козметика?
Композирането и приготвянето на един крем, балсам, парфюм или минерален руж, според мен, е равносилно на това да напишеш музикално произведение, да нарисуваш картина или да напишеш стих, с две думи е чисто изкуство.
Освен това се оказа, че и неусетно се е превърнало в една голяма страст - също като музиката, в предпочитан и любим начин за използване на свободното (пък и понякога на откраднатото специално за тази цел свободно време), на начин за релаксация и дори своеобразна медитация :).

Лилия СпасоваКато естествено продължение на тази линия се оказа и щастливата възможност да се присъединя към прекрасния екип на “Екомама”!

Ще се радвам да ви бъда полезна и да съм насреща при всякакви въпроси, касаещи нашите продукти, както и пазаруването от нашия онлайн или физически магазин.

За връзка с мен: lilia@ekomama.net
тел. 0884 062042, 02 / 986 6180