Product was successfully added to your shopping cart.
  • коко-каприлат/капрат коко-каприлат/капрат

Коко-каприлат/капрат 100 / 200 / 500 ml / 1 L

Бърз преглед


7,90 лв.

Състояние: На склад

* Задължителни полета

7,90 лв.

Подробности

Коко-каприлат капрат (Coco-Caprylate/Caprate)

INCI: COCO-CAPRYLATE/CAPRATE
CAS Number: 95912-86-0

Коко-каприлат капрат е течен емолиент от растителен произход. Естествена растителна алтернатива на минералното олио и силиконите. Бързо разнесим, с лек, сух, немазен профил. Уравновесява сензорните качества на кремове, лосиони, стикове като смекчава тежкото и мазно усещане от бавно разнесимите масла във формулата. Осигурява средно диспергиране на пигменти. Не оксидира, без аромат.

Клас вещество: Емолиент, хидратант, възстановява липидната бариера, улеснява разресването
Вид вещество: Неполярен естер
Вискозитет при 20°C: 9 - 12 mPa.s
Spreading Value: 800 mm2/10 min

Външен вид: Светложълта течност
Употреба: 3-20%
Разтворимост: мастноразтворим
Приложения: продукти за лице, бебешки продукти, масажни масла, продукти за коса, кремове за ръце, продукти за устни и в натуралната козметика; гел-кремове и емулсии; кремове, лосиони, слънцезащита, макияж

Претенции/намерения:
>> емолиент > растителни масла и восъци > масло
>> растителен произход
>> oil-free 
>> омекотяване
>> копринено изглаждане
>> лесно разнасяне
>> дълготрайна грижа
>> bio/ organic
>> намаляване на мазното и тежко усещане
>> лека текстура
>> възстановяване на липидната бариера
>> разресване

Допълнителна информация

марка Ekomama