Product was successfully added to your shopping cart.
  • Книга: Псевдонауката, Бен Голдейкър Книга: Псевдонауката, Бен Голдейкър
Предишен

Книга: Докато аз и ти сме едно.От зачатието до раждането, Росица Божкова -40%

Книга: Псевдонауката, Бен Голдейкър

Бърз преглед

18,00 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Бестселър в САЩ и Англия, продадени над 280 000 копия, публикувана в 18 държави!
Внимание: Книгата се продава без рецепта. Преди употреба не е нужно да четете опаковката, но вече го правите, така че продължавайте! Препоръчайте я на приятелите си! Консумирайте с удоволствие, може и без мярка, отдавайки внимание на вкуса на здравия разум!
Безцеремонна, забавна, остроумна, хаплива, образователна,
но преди всичко – основателна от първата до последната буква!

Такава е „Псевдонауката“ на британския доктор Бен Голдейкър, който се е заел със смелата и достойна мисия да развенчае лъжливия бляскав научен ореол около най-рекламираните модерни шарлатани – измамите на фармацевтичните компании, козметиката, нутриционизма, детоксикациите, хомеопатията, мозъчната гимнастика, енергийните гривни, антиоксидантите... Атакувайки смело и медиите, които пасивно и безкритично огласяват всяко наукоподобно твърдение на различни печалбари, Голдейкър нацелва най-глупавите, нагли и подвеждащи характеристики на псевдонауката и изкарва на показ скърпените им лъжи.

Бестселърът „Псевдонауката“ беше посрещната с единодушно одобрение и овации от стотици хиляди трезвомислещи читатели, които след прочита й се кълнат, че написаното от Голдейкър не просто има силен отрезвяващ и интелектуално облагородяващ ефект, но може даже да промени изцяло начина ти на мислене – при това в положителна и полезна за здравето (и джоба) посока!

„Една от най-добрите книги, които някога съм чел! Изцяло промени визията ми за света! Наистина!”
Тим Харфорд
Икономист под прикритие
Нещата от живота и тяхната логика

Допълнителна информация

произход България