Product was successfully added to your shopping cart.
  • Прах от обвивки на черен орех, Мароко Прах от обвивки на черен орех, Мароко
  • Прах от обвивки на черен орех, Мароко Прах от обвивки на черен орех, Мароко
Предишен

Екомама естествена касия на прах, Индия

Предишен

Натурална мароканска глина расул 100 g

Прах от обвивки на черен орех, Мароко

Бърз преглед


Разфасовка 100g
5,60 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Съдържание INCI: 100% екстракт от обвивки на Juglans Regia
Качество : 100% чист и натурален.
Прахът от орехови обвивки представлява изсушени и смлени зрели обвивки от орех. Предназначен е за оцветяване на руса до кестенява коса, самостоятелно или в комбинация с къна и/или индиго. Придава на косата красив кестеняв до тъмнокестеняв оттенък, като я прави лъскава и мека. Няма голяма покривност върху бели коси, поради което препоръчваме да се използва в комбинация с къна и други билки с цел подхранване и променяне на основния оттенък на косата.
Употребява се разбъркан с вода под формата на каша. Съхранявайте на сухо място, далеч от слънчева светлина. Затваряйте добре опаковката след употреба. 

Начин на употреба: Приблизително една част прах от орехови обвивки се разтваря в 3 части гореща вода. Към него се прибавя къна, индиго, касия според рецептата за желания ефект. Сместа се нанася на суха коса като маска, като се оставя да престои не по-малко от 3 часа. 

Не поглъщайте продукта!  Винаги тествайте 24 часа преди употреба, като намажете малък участък на кожата на предмишницата и отгоре залепите лепенка. Ако до няколко часа не е настъпила никаква реакция, използвайте спокойно продукта.

  

Допълнителна информация

марка Ekomama
произход Мароко