Product was successfully added to your shopping cart.
  • Естествена касия на прах, Индия Естествена касия на прах, Индия
Предишен

Прах от обвивки на черен орех, Мароко

Екомама естествена касия на прах, Индия

Бърз преглед


Разфасовка 100g
4,60 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Още позната като безцветна къна. Касия (Cassia Italica или Cassia Obovata) има изключителни свойства като натурален балсам за косата; подхранва и оставя косъма уплътнен, бляскав и жизнен! Походяща е за хора, които не желаят промяна в цвета, като може да придаде леки златисти оттенъци единствено на най-светлите коси.
Съдържание: 100% 100% Cassia Italica.

Начин на употреба:

Рецепта 1: като подхранваща маска за коса
Касия се смесва с гореща вода или чай от лайка до постигане консистенцията на гъста каша. Може да добавите и други съставки, като балсам за коса или мед. Разделяйки косата на участъци, нанесете сместа обилно и равномерно по цялата си коса. Увийте косата с прозрачно фолио, а отгоре със затоплена хавлиена кърпа. Оставете маската върху косата си за 1 час; отмийте обилно с вода. За по-лесно отмиване използвайте и балсам за коса.Косата ви ще се усеща по-тежка, гъста и копринено мека. Повторете след месец за лъскава и здрава коса.

Рецепта 2: за освежаване на руса коса и придаване на меки златисти оттенъци
Касия се смесва с портокалов сок или чай от лайка до постигане консистенцията на гъста каша. Покрийте и оставете сместа да престои 12 часа. Разделяйки косата на участъци, нанесете сместа обилно и равномерно по цялата си коса. Увийте косата с прозрачно фолио, а отгоре със затоплена хавлиена кърпа. Оставете маската върху косата си за 3 часа; отмийте обилно с вода.

Рецепта 3: За затопляне на цвета и леки рижо-конячени оттенъци може да добавите 1 до 2 с.л. къна към 100 g касия.

Още за касията
Маски за коса с касия
Постигане на интересни оттенъци на косата с касия и добавки

Допълнителна информация

тегло 100 g
марка Ekomama
био не
произход Индия