Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Естествена касия на прах, Индия Естествена касия на прах, Индия

Екомама естествена касия на прах, Индия

Бърз преглед


Разфасовка 100g
4,60 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Още позната като безцветна къна. Касия (Cassia Italica или Cassia Obovata) има изключителни свойства като натурален балсам за косата; подхранва и оставя косъма уплътнен, бляскав и жизнен! Походяща е за хора, които не желаят промяна в цвета, като може да придаде леки златисти оттенъци единствено на най-светлите коси.
Съдържание: 100% 100% Cassia Italica.

Начин на употреба:

Рецепта 1: като подхранваща маска за коса
Касия се смесва с гореща вода или чай от лайка до постигане консистенцията на гъста каша. Може да добавите и други съставки, като балсам за коса или мед. Разделяйки косата на участъци, нанесете сместа обилно и равномерно по цялата си коса. Увийте косата с прозрачно фолио, а отгоре със затоплена хавлиена кърпа. Оставете маската върху косата си за 1 час; отмийте обилно с вода. За по-лесно отмиване използвайте и балсам за коса.Косата ви ще се усеща по-тежка, гъста и копринено мека. Повторете след месец за лъскава и здрава коса.

Рецепта 2: за освежаване на руса коса и придаване на меки златисти оттенъци
Касия се смесва с портокалов сок или чай от лайка до постигане консистенцията на гъста каша. Покрийте и оставете сместа да престои 12 часа. Разделяйки косата на участъци, нанесете сместа обилно и равномерно по цялата си коса. Увийте косата с прозрачно фолио, а отгоре със затоплена хавлиена кърпа. Оставете маската върху косата си за 3 часа; отмийте обилно с вода.

Рецепта 3: За затопляне на цвета и леки рижо-конячени оттенъци може да добавите 1 до 2 с.л. къна към 100 g касия.

Още за касията
Маски за коса с касия
Постигане на интересни оттенъци на косата с касия и добавки

Допълнителна информация

тегло 100 g
марка Ekomama
био не
произход Индия