Product was successfully added to your shopping cart.
  • Армина ексфолираща ръкавица-масажор с лен и памук за сауна или хамам Армина ексфолираща ръкавица-масажор с лен и памук за сауна или хамам
  • Армина ексфолираща ръкавица-масажор с лен и памук за сауна или хамам Армина ексфолираща ръкавица-масажор с лен и памук за сауна или хамам
Предишен

Армина ексфолираща ръкавица-масажор от агаве и алое

Предишен

Армина ексфолираща ръкавица-масажор с био памук

Армина ексфолираща ръкавица-масажор с лен и памук за сауна или хамам

Бърз преглед

Редовна цена: 8,90 лв.

Special Price 6,23 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Комбинацията от оригинална плетка и прецизни влакна създават много ефективен продукт, който може да се използва за суха или влажна кожа, по време на спа, сауна, хамам или баня. Подпомага по най- добрия начин регенерацията на клетките. Ексфолирането е съществена част от измиващия ритуал на хамама – възстановителна чувствена баня, създадена преди хиляди години. В синхрон с традицията на хамама, масажната ръкавица е лека и удобна, с текстура, която е перфектна за нежно ексфолиране и почистване на цялото тяло. Използвай винаги, когато ти или кожата ти пожелаят.

Ползи:
- Отваря порите и отстранява замърсяванията и мъртвите клетки от епидермиса
- Регенерира клетките на кожата.
- Стимулира циркулацията на кръвта
- Дълбоко ексфолира кожата

Употреба:Използвайте под душа или във ваната самостоятелно, а може и с любимия душ гел или сапун. Търкайте проблемните области с натиск и кръгови движения, в продължение на няколко минути.
За всички типове кожа, подходяща и за алергична и чувствителна. За всички възрасти.

Резултат: копринено мека и здрава кожа

Грижа: Може да се пере в перална машина до 50°C. Препоръка за първото пране: изперете отделно, тъй като някои влакна могат да се отделят. Възможно е да свие с до 3% след първото пране. Изсушете на въздух след използване.

Състав: 70% лен и 30% памук. Веган.

Допълнителна информация

производител MDD
марка Армина
био да
произход Италия