Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Avril натурален лак за нокти 7 ml цвят 86 Avril натурален лак за нокти 7 ml цвят 86

Avril натурален лак за нокти 7 ml цвят 86

Бърз преглед


Опаковка: 7 ml

6,80 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Лак за нокти Avri, интензивен цвят и блясък.

БЕЗ парабени
БЕЗ формалдехид
БЕЗ фталати
БЕЗ толуен
БЕЗ ксилол
БЕЗ камфор
БЕЗ колофон

Веган. Не е тестван върху животни. ВНИМАНИЕ! Този продукт не е биосертифициран!

Нaчин нa yпoтpeбa
Нaнeceтe тънъĸ cлoй въpxy нoĸтитe и изчaĸaйтe дa изcъxнe. При необходимост нанесете втори слой.

Съставки (INCI): Butyl acetate, Ethyl acetate, Nitrocellulose, Phthalic anhydride/trimellitic anhydride/glycols copolymer, Acetyl tributyl citrate, Isopropyl alcohol, Stearalkonium hectorite, Adipic acid/fumaric acid/phthalic acid/tricyclodecane dimethanol copolymer, CI 15850, CI 77499, Citric acid, Styrene/acrylates copolymer

 

Haтypaлнa и биo ĸoзмeтиĸa cepтифициpaнa oт Есосеrt Grееnlіfе cъглacнo cтaндapтa Есосеrt. Френската марка Avril е с десет години опит в козметичната индустрия. Произвежда качествени продукти на изключително достъпна цена, при строго опазване на околната среда, защото вярва, че компаниите днес трябва да предприемат конкретни действия за по-добро опазване на околната среда. 

Био продуктите Avril са сертифицирани с Ecocert. Най-малко 95% от съставките са от натурален - естествен произход, и най-малко 10% от съставките са от био земеделие. Всички продукти се класифицират и контролират строго, за да се гарантира качеството им: тестовете за безопасност, контрол на суровините и крайните продукти, идентификация на партидите и проследимост, изследвания на стабилността и съвместимостта, без тестове върху животни. В своята декоративна козметика Avril отдава особено значение на цветовете, като ги разработва според тенденциите за сезона. Когато е възможно Avril премахва ненужните елементи от опаковките – вместо блистери – торбички, кремовете са без картонени опаковки. Произвежда продуктите от бяла козметика в по-големи опаковки, с което се използва по-малко пластмаса. Така се намалява замърсяването на околната среда и се спестяват значително количество природни и човешки ресурси.

Допълнителна информация

марка Avril
произход Франция