Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Avril натурален лакочистител без ацетон 200 ml Avril натурален лакочистител без ацетон 200 ml

Avril натурален лакочистител без ацетон 200 ml

Бърз преглед


Опаковка: 200 ml

6,80 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Лакочистителят на Avril е бързодействащ и лесен за употреба, има нежно действие, не изсушава ноктите. Съдържа глицерин, който поддържа на ноктите здрави и красиви. Отличната му формула позволява да експериментирате с цветовете на лака колкото си искате, без да увредите ноктите и маникюрът да е винаги удоволствие! 

Без ацетон.
Без парабени.
Веган. Не е тестван върху животни.

Нaчин нa yпoтpeбa:
Напоете памучен тампон с лакочистителя без ацетон на Avril и го притиснете леко върху нокътната плочка, така че да я омокри. Изчакайте лакът да се разтвори за около 20 секунди и само го избършете с памука. Лакът се отстранява бързо и лесно, без да е нужно да триете.

Съставки (INCI): Ethyl acetate, Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Parfum

Haтypaлнa и биo ĸoзмeтиĸa cepтифициpaнa oт Есосеrt Grееnlіfе cъглacнo cтaндapтa Есосеrt. Френската марка Avril е с десет години опит в козметичната индустрия. Произвежда качествени продукти на изключително достъпна цена, при строго опазване на околната среда, защото вярва, че компаниите днес трябва да предприемат конкретни действия за по-добро опазване на околната среда. 

Био продуктите Avril са сертифицирани с Ecocert. Най-малко 95% от съставките са от натурален - естествен произход, и най-малко 10% от съставките са от био земеделие. Всички продукти се класифицират и контролират строго, за да се гарантира качеството им: тестовете за безопасност, контрол на суровините и крайните продукти, идентификация на партидите и проследимост, изследвания на стабилността и съвместимостта, без тестове върху животни. В своята декоративна козметика Avril отдава особено значение на цветовете, като ги разработва според тенденциите за сезона. Когато е възможно Avril премахва ненужните елементи от опаковките – вместо блистери – торбички, кремовете са без картонени опаковки. Произвежда продуктите от бяла козметика в по-големи опаковки, с което се използва по-малко пластмаса. Така се намалява замърсяването на околната среда и се спестяват значително количество природни и човешки ресурси.

Допълнителна информация

марка Avril
произход Франция