Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sulfotrico SP специфичен себорегулиращ и противопърхотен комплекс 20 ml Sulfotrico SP специфичен себорегулиращ и противопърхотен комплекс 20 ml
  • Sulfotrico SP специфичен себорегулиращ и противопърхотен комплекс 20 ml Sulfotrico SP специфичен себорегулиращ и противопърхотен комплекс 20 ml

Sulfotrico SP специфичен себорегулиращ и противопърхотен комплекс 20 ml

Бърз преглед

5,90 лв.

Състояние: На склад

Подробности

Описание: 
Специфичен активен комплекс с кора от върба, бреза, червена хвойна и сяра. Регулира производството на себум от мастните жлези, стимулира регенерацията на кератин, успокоява сърбежи, има противопърхотно действие. Използва се в  успокояване на хронична екзема, херпес, генелален дезинфектант. Съдържа множество активни съединения с противовъзпалителен ефект като танини и салицилати. 

Характеристики:
Външен вид: бистра течност
Цвят: кафяв
Аромат: неутрален
Съставки (INCI): Salix alba bark extract, betula alba extract, juniperus oxycedrus extract, sulphur, aqua.
Разтворимост: Разтворим във вода. Неразтворим в масло.
Концентрация: 85%
pH 6

Употреба в козметиката
В крайната фаза на формулата, на ниска температура - в емулсии, хидрогелове, лосиони, шампоани.

Препоръчителни дози:
До 1% 

Съхранение:
На сухо, хладно и тъмно място.  

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица. 
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба. 
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Допълнителна информация

производител Cobiosa
произход Испания