0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Електрическа лампа TAOWELL MINI + аромакомпозиция Училище Електрическа лампа TAOWELL MINI + аромакомпозиция Училище

Електрическа лампа TAOWELL MINI + аромакомпозиция Почувствай тишината 5 ml

Бърз преглед

85,00 лв.

Състояние: Не на склад

Подробности

Иновативната лампа TaoWell Mini превръща помещението за един миг в ароматно и цветно райско кътче. Освен, че ароматизира и осветява в различни цветове вашето помещение, лампата има функцията и да овлажнява въздуха в помещението. Чрез смяната на цветовете, съотвестващи на енергийните центрове в човешкото тяло, също се оказва балансиращо въздействие. Изпаряването на етеричните масла и аромакомпозиции се извършва на принципа на ултразвук, без нагряване, като съответно състава на избраното масло не се променя. Когато маслото напълно се изпари, лампата се изключва самостоятелно. Лампата е изключително лека. Има няколко режима на работа - режим, при който се сменят последователно цветовете; режим, при който се избира конкретен цвят; режим, при който лампата не свети, но продължава да изпарява маслото. Лампата може да работи и посредством USB кабел.

За помещение макс 20 кв.м.

Към лампата има 5 мл. арома композиция за повишаване на концентрацията, съставена от 100% натурални етерични масла от лимон и лавандула

Указания за употреба: 1. Отворете капака на лампата 2. Отмерете вода в контейнера, макс. 80 мл. и налейте количеството в лампата 3. Добавете 3-5 капки от арома композицията или чисто етерично масло 4. Поставете капака на лампата 5. Поставете накрайника на кабела в лампата и натиснете бутона за вкл./изкл. Внимание: Не накланяйте лампата докато е включена!

Допълнителна информация

производител Taoasis GmbH
марка Taoasis
произход Германия